Полиција одузела "трептаче" и Мирку Шаровићу

ГС
Полиција одузела "трептаче" и Мирку Шаровићу

ДОБОЈ – Полицијски службеници одузели су посебан уређај за давање свјетлосних и звучних сигнала, такозване "трептаче" који су се налазили на возилу "шкода суперб", у власништву СДС-а, а у којем је био предсједник те странке Мирко Шаровић.

"Трептачи" су одузети након што је возило полиција зауставила на магистралном путу на подручју Добоја, а издат је и прекршајни налог.

- Возило је у власништву СДС-а, регистровано у Источној Илиџи, а у њему је био предсједник странке Мирко Шаровић. Возилом је управљао полицијски службеник Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ - незванично сазнаје РТРС.

"Глас Српске" је недавнп објавио да су припадници Полицијске управе Бањалука привремено одузели "трептаче" од Миленка Косовића, возача шефа Клуба посланика СДС-а у Народној скупштини Републике Српске Миладина Станића, и издали му прекршајни налог због њиховог незаконитог коришћења.

Припадници полицијске управе Бањалука "трептаче" су привремено одузели и од Горана Тодорића, возача у Министарству управе и локалне самоуправе Републике Српске на чијем је челу Лејла Решић и издали му прекршајни налог због њиховог незаконитог коришћења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана