Ђокић: Дошао је тренутак за озбиљне промјене у Источној Илиџи

Срна
Ђокић: Дошао је тренутак за озбиљне промјене у Источној Илиџи

Источна Илиџа - Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић изјавио је вечерас у Источној Илиџи да је дошао тренутак за озбиљне промјене у структури локалне власти у тој општини.

"Ми, социјалисти, желимо да Источној Илиџи удахнемо свјежину и живот тако да ова локална заједница изађе из фазе сталне стагнације која траје дуги низ година, јер се живот у овој општини умногоме разликује у односу на Источно Ново Сарајево, па је и сам буџет дупло мањи, што говори о томе да нема никаквих развојних активности", рекао је Срни Ђокић, који је учествовао на трибини Социјалистичке партије у Источној Илиџи.


Он је истакао да социјалисти, на бази опште политике Социјалистичке партије, а посебно програма развоја општине Источна Илиџа, желе да раде на поспјешивању привредног живота, јер у тој општини има предузећа која раде и са којима треба сарађивати, да убрзано достигну нове стопе раста и развоја.

Према Ђокићевој оцјени, у Источној Илиџи је неопходна и далеко боља организација локалне власти и јавне управе.

Он је подсјетио да је на овом подручју прије неколико мјесеци основано ново комунално предузеће, што показује небригу актуелне власти са СДС-ом на челу што се, како је навео, коначно мора промијенити.

"Ми нудимо крајње квалитетне и одговорне људе, спремне да раде и да на бази знања и исукуства доприносе бржем развоју ове општине, због чега грађане Источне Илиџе позивам да нам дају подршку", поручио је Ђокић.

Он је изразио увјерење да ће социјалисти у Источној Илиџи као и другим општинама у Републици Српској наставити своју политику да граде Српску.

Члан Извршног одбора Главног одбора Социјалистичке партије Горан Тодоровић рекао је Срни да су социјалисти на Источној Илиџи за предстојеће локалне изборе припремили веома квалитетну листу од 22 кандидата за одборнике у локалној скупштини.

"Ниједна партија на нашој регији нема тако стручан и квалитетан тим", тврди Тодоровић.

Предсједник Општинског одбора Социјалистичке партије Источна Илиџа Душица Пјевић презентовала је на трибини пет програма социјалиста ове општине који се односе на привреду, здравство, спорт и омладину, локалну управу и запошљавање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана