Детаљи напада: Жена покушала побјећи, избодени полицајац је стигао

Klix.ba
Детаљи напада: Жена покушала побјећи, избодени полицајац је стигао

САРАЈЕВО - Жена, од раније позната полицији због крађа, повриједила је полицајца ножем док ју је приводио, потврдио је извор у Управи полиције Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево.

"Кликс" преноси да се напад десио пред зградом Полицијске станице Ново Сарајево синоћ у 20 и 20 часова, када је жена током привођења ножем напала полицајца и нанијела му повреду у подручју лијеве надлактице.

Након напада је покушала побјећи, али ју је стигао повријеђени полицајац и привео у Јединице за осигурање објеката и задржавање особа лишених слободе МУП-а КС.

"Кликс" незванично сазнаје да је ријеч о Мерземани Нукић. Она је привођена по потрази због крађа, заједно са кћерком која је такође од раније позната полицији.

Очевици тврде да је мјесто гдје се одвијала филмска сцена привођења и напада било потпуно крваво, те да је, на прву, изгледало да је полицајац озбиљније повријеђен. Ипак, установљене су лакше повреде.

Мирза Хаџиабдић, портпарол Управе полиције МУП-а КС, потврдио је за "Кликс" да је жена идентификована и ухапшена.

"Полицијски службеник Управе полиције МУП-а КС је задржан на лијечењу и добро се осјећа. Уставновљена је лакша повреда, али је из предострожности задржан на Клиничком центру Универзитета у Сарајеву због дубине повреде", казао је Хажиабдић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана