Амбасадори Словачке и Словеније направили првоаприлски видео, али да ли је у питању шала

ГС
Амбасадори Словачке и Словеније направили првоаприлски видео, али да ли је у питању шала

САРАЈЕВО- Амбасадори Словачке Роман Хлобен и Словеније Дамијан Седар снимили су првоаприлски видео у којем се шале на рачун сличности у именима држава које представљају.

Видео говори о томе да, због сличног имена њихових држава Словачка и Словенија, које још сличније звуче на енглеском језику (Словакиа и Словениа пошта намјењена једнима често одлази другима.

Због тога се, како је наведено у видеу, њих двојица састају сваког првог у мјесецу, како би размијенили пошту која је грешком отишла на адресу друге амбасаде, пише Кликс.

У видеу се може видјети како Седар долази аутомобилом испред Словачке амбасаде, гдје му у сусрет долази Хлобен. Седар након тога вади из пртљажника аутомобила пошту намјењену амбасади Словачке, а Хлобен га потом позива унутра како би му дао његову пошту.

У једном тренутку, док сједе за столом и разврставају пошту, Седар Хлобену у шали говори да не помјерају пошту која је подијељена на двије гомиле, да се не би опет помијешала.

Видеозапис је шаљивог карактера, али у опису видеа, који је подијељен и на друштвеним мрежама стоји - "да ли је у питању шала?"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана