Ambasadori Slovačke i Slovenije napravili prvoaprilski video, ali da li je u pitanju šala

GS
Ambasadori Slovačke i Slovenije napravili prvoaprilski video, ali da li je u pitanju šala

SARAJEVO- Ambasadori Slovačke Roman Hloben i Slovenije Damijan Sedar snimili su prvoaprilski video u kojem se šale na račun sličnosti u imenima država koje predstavljaju.

Video govori o tome da, zbog sličnog imena njihovih država Slovačka i Slovenija, koje još sličnije zvuče na engleskom jeziku (Slovakia i Slovenia pošta namjenjena jednima često odlazi drugima.

Zbog toga se, kako je navedeno u videu, njih dvojica sastaju svakog prvog u mjesecu, kako bi razmijenili poštu koja je greškom otišla na adresu druge ambasade, piše Kliks.

U videu se može vidjeti kako Sedar dolazi automobilom ispred Slovačke ambasade, gdje mu u susret dolazi Hloben. Sedar nakon toga vadi iz prtljažnika automobila poštu namjenjenu ambasadi Slovačke, a Hloben ga potom poziva unutra kako bi mu dao njegovu poštu.

U jednom trenutku, dok sjede za stolom i razvrstavaju poštu, Sedar Hlobenu u šali govori da ne pomjeraju poštu koja je podijeljena na dvije gomile, da se ne bi opet pomiješala.

Videozapis je šaljivog karaktera, ali u opisu videa, koji je podijeljen i na društvenim mrežama stoji - "da li je u pitanju šala?"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana