Жена аутом ударила у зграду јахтинг клуба, погинуло двоје дјеце

Танјуг
Жена аутом ударила у зграду јахтинг клуба, погинуло двоје дјеце

ДЕТРОИТ - Двоје дjеце је погинуло, а троје дjеце и шест одраслих особа тешко повријеђено када је жена, за коју се сумња да је била у алкохолисаном стању, аутомобилом ударила у јахтинг клуб у близини Детроита, гдје је у току била дјечја рођенданска журка, изјавио је шериф мичигенског округа Монро, Трој Гудноф.

Шериф је рекао да су осмогодишња дјевојчица и њен петогодишњи брат погинули на лицу мјеста када је 66-годишња жена возилом улетјела 7,6 метара унутар зграде јахтинг клуба Swan Creek у мјесту Берлин, око 48 јужно од Детроита.

-Троје дjеце и шест одраслих особа превезени су у окружне болнице хеликоптерима и возилима хитне помоћи са повредама опасним по живот - рекао је Гудноф.

Осталима који су повријеђени у инциденту указана је прва помоћ на лицу мјеста, а неки су приватним возилима превезени у болницу, јавља АП.

Гудноф није идентификовао жену која је управљала возилом, али је рекао да је приведена и задржана у затвору округа Монро, под сумњом да је управљала моторним возилом у алкохолисаном стању и усмртила две особе.

Навео је да власти имају информације да је жена можда била у оближњој таверни прије инцидента, додајући да је полиција затворила локал.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана