Ујак осумњичен да је убио малу Марију (8)

ГС
Ујак осумњичен да је убио малу Марију (8)

БУКУРЕШТ - Тридесетдвогодишњи мушкарац из округа Ботошани у Румунији, осумњичен је да је убио своју осмогодишњу нећакињу Марију. Полиција га је ухватила у близини његове куће након што је испалила два хица.  Осумњичени је дјевојчици ујак.

Сумњиче га да је убио осмогодишњу дјевојчицу која је отишла од куће у петак увече, а која је пронађена мртва у шумарку на ободу села у ком је живјела.

-Мушкарац (32) је ухваћен у близини своје куће Мушкарац осумњичен да је извршио дјело идентификован је и ухваћен од стране полиције. Виђен је док је ишао према својој кући. Два пуцња су испаљена у вертикалној равни без регистрованих жртава или друге штете - саопштио је Полицијски инспекторат округа Ботошани (ИПЈ) Ботошани, додајући да је интервенција била тешка.

Марија Силвија Чика Роша отишла је од куће у петак око 20 часова, код оближњег рођака, али се никада није вратила. Одмах је почела потрага, а током ноћи дијете је пронађено мртво. Била је без одјеће и са траговима крви по тијелу, а истражитељи сумњају да је прије него што је убијена била силована.

У потрази за осумњиченим учествовали су полицијски службеници ИПЈ Ботошани, жандарми, ватрогасци, гранична полиција, представници Бригаде за организовани криминал (БЦЦО) и Одјељења за специјалне операције (ДОС), који су користили и дрон и хеликоптер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана