Туча 50 Срба на породичној прослави у Бечу

blic.rs
Туча 50 Срба на породичној прослави у Бечу

БЕЧ - Чак 50 особа учествовало је у великој тучи у Бечу, када су се чланови једне српске породице окупили у тамошњем ресторану. Након што је реаговала полиција ухапшене су четири особе, а у општој “макљажи” је било и повријеђених, пишу медији из Србије.

Многобројна породица окупила се у ресторану у Бечу на породичној прослави у суботу, пишу аустријски медији, али је сусрет ескалирао након више узастопних чарки, јавља Блиц.

Пале су тешке ријечи, а у једном тренутку дошло је и до физичког сукоба чланова ове породице за које портал “ОЕ24” тврди да имају ромске корјене.

Избила је масовна туча која се преселила на улицу, због чега је морала да интервенише полиција на позив конобарице тог ресторана. Дошавши на лице мјеста, полицајци су се шокирали када су видјели да се међусобно туче 50 особа.

Одмах су позвали појачање, блокирали цијелу улицу и услиједило је хапшење.

Четири особе завршиле су са лисицама на рукама, док је хитна помоћ идентификовала четворо повријеђених. Мотив туче, засад, није познат, али је извјесно да се ради о породичним несугласицама.

Подсјетимо, прошле године је дошло до сличног инцидента изазваног од стране 21-годишње побјесњеле Српкиње. Три ухапшене особе, три рањена полицајца, уништен полицијски аутомобил и такозвана моторола - био је биланс тог инцидента.

Све је почело када су полицајци дошли на интервенцију због разјарене 21-годишње Српкиње, која је урлала и ударала једног мушкарца насред улице. Полицајци су покушали да јој ставе лисице на руке, а њено привођење је разљутило групу мушкараца која је у том тренутку излазила из оближњег ноћног клуба и дошло је до свађе и туче.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана