Рим: Пронађена дрога са фотографијама босова мафије са Сицилије

ГС
Foto: Карабињери

РИМ - Италијанска полиција открила је велику количину дроге у пакетима декорисаним фотографијама познатих шефова сициљанске мафије.

У саопштењу се наводи да дрога вриједна око 200.000 евра укључује хашиш, марихуану и кокаин и да је заплијењена у једном складишту у Марсали, на западу Сицилије.

Полиција је пронашна хашиш умотан у целофан са фотографијама Матеа Месине Денара, Салватореа Тотоа Рине и филмског лика Кума.

Месина Денаро био је највиши рангиран бјегунац у сицилијанској мафији док није ухапшен у јануару, док је Рина, који је умро у затвору 2017.године, био "бос босова" сицилијанске мафије. Он је ухапшен 1993. године.

Обојица су осуђена на доживотне робије због низа бруталних убистава, укључујући у случају Денара убиства тинејџера чије је тијело растворено у киселини.

Данашња полицијска рација догодила се у провинцији Трапани на Сицилији гдје је Денаро провео најдужи период сакривајући се под заштитом породице и лојалних кланова.

Један двадесетосмогодишњи мушкарац, који нема досије у полицији и који је виђен да излази из складишта, ухапшен је након што је у његовом џепу пронађено 50 грама чистог кокаина.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана