Пластични хирург "убио" своју жену

GS
Foto: MNT

Хилари Браун (33) доживјела је срчани застој током пластичне операције коју јој је радио њен супруг Бен Браун (40), пластични хирург.

Он ју је оперисао на својој клиници на Флориди.

Након срчаног застоја, она је пала у кому, а недјељу дана касније искључена је са апарата којима су је одржавали у животу, обзиром да је мождано била мртва.

Како се наводи, истрагом се испитује да ли је Хилари можда била под превеликом дозом лијекова или је несрећан случај у питању.

Бен тврди да је све урадио по протоколу и да је са њим у операционој сали било стручно особље. 

Нејасно је, још увијек, какве је операције Хилари у то вријеме добијала. Тијело је послато на обдукцију и након тога ће се знати тачан узрок смрти.

Хиларини родитељи описали су је као "пуну ватре и енергије".

"Желимо одговоре. Нисмо добили одговоре. Ако је грешка, била је грешка, али то не враћа моју кћерку, знате. Не желим његов новац. Не желим ништа. Све што желим је одговор јер мислим да то дугујемо мојој кћерки", рекао је њен отац Марти Елингтон за "УСА Тодаy".

Рекао је да је његова кћерка уживала у браку са награђиваним пластичним хирургом који је могао да јој уради било који број операција кад год пожели.

"Била је прелепа. Стално смо јој говорили: 'Зашто ово радиш?'" присјетио се он.

У посту на друштвеним мрежама написаном 24. новембра док је његова жена још била у коми, др Браун је написао: "Потребне су нам молитве за чудо. Хилари је у уторак поподне имала срчани застој. Позвали смо хитну и започели реанимацију. Срце јој се вратило, али мозак не. Хилари Елингтон Браун ти си моја сродна душа, мој свијет, моје све. Молим те, врати се!."

Пар је био у браку двије године, а Хилари је из претходног брака имала троје мале дјеце, узраста од 4 до 8 година. Породица др Брауна објавила је ове недјеље саопштење у којем осуђује оптужбе против њега и наводи: "Његова дубока туга и шок само су додатно појачани многим неистинама које круже онлајн и у медијима“.

Бен је потпуно уништен изненадним губитком вољене супруге Хилари и очајнички покушава да схвати како да проживи један дан, без обзира на цијели живот без ње поред себе, додаје се.

Операција коју је обавио на њој описана је као "мала и рутинска", а у изјави се тврдило да су поштовани сви одговарајући медицински протоколи и да је на лицу мјеста било обучено особље, преноси "Телеграф".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана