Нова пуцњава у Колораду,троје погинуло у трговачком центру

Танјуг
Foto: Танјуг

ДЕНВЕР- Наоружани човјек убио је полицајца и још једну особу у трговачком центру у предграђу Денвера, прије него што га је полиција усмртила, саопштиле су данас власти америчке државе Колорадо.

Полиција је интервенисала по позиву у 13:15 у понедељак због сумњивог инцидента у близини библиотеке у граду Арвада, а око 15 минута касније стигао је позив због испаљених хитаца и погођеног полицајца , саопштио је замјеник шефа полиције Ед Брејди на конференцији за новинаре, преноси АП.

Према саопштењу још једна особа, за коју се вјерује да је на њу пуцао нападач, пребачена је у болницу гдје је преминула, а нападач је током размјене ватре са полицијом такође погођен и убијен.

Власти нису дале више детаља о овом инциденту,као ни идентитете преминулих, али су саопштиле да се верује да нико више није био умешан, иако је раније полиција навела да постоје двојица осумњичених.

Пуцњава се догодила у Арвади, 10 километара од центра Денвера, у градској четврти у којој се налазе продавнице, ресторани и друга предузећа, а само три мјесеца након што је наоружани нападач пуцао у супермаркету и убио 10 људи, укључујући и полицајца, у Болдеру, око 32 километра од Арваде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана