Наоружани нападачи убили мисицу Еквадора усред дана

Г.С.
Foto: Eluniverso.com

КУЕВЕДО - Еквадорска мисица Ланди Парага убијена је у граду Куеведу док је била у једном ресторану, а надзорне камере снимиле су овај стравичан злочин.

На шокантном снимку види се како двојица наоружаних нападача упадају у ресторан, док Ландy и један мушкарац стоје поред стола. Док је пар стајао и разговарао, нападачи су ушли у ресторан и испалили неколико хитаца у њих двоје те су одмах напустили објект.

Полицијска истрага је у току, а више детаља биће познато по окончању исте, наводи Дејли Мејл.

Иначе, Парага је била бивша такмичарка за Мис Еквадора и представљала је провинцију Лос Риос 2022. Има преко милион пратилаца на друштвеним мрежама, Инстаграму и ТикТоку. Са само 23-године је постала власница фирме за увоз ствари за домаћинство и водила је сопствену линију спортске обуће, преноси Кликс.

Иначе, Парагино име је поменуто у децембру 2023. у цхату који је објавила канцеларија јавног тужиоца у оквиру великог случаја организованог криминала који истражује.

Један од 52 људи које терете у овом случају је Хеливе Ангуло, познатији под надимком Естимадо. Он је у цхату рекао трговцу дрогом Алехандру Нореру, чијом имовином управља, да га је полиција испитивала у вези Парраге.

„Ако моја жена наиђе на било шта у вези ње, готов сам“, одговорио је Нореро.

„Пријатељу, њено име не може да се појави нигдје. Иначе ће се читав мој свијет срушити“, гласио је одговор.

Нореро је убијен у затвору 2022, шест мјесеци након што је затворен.

Трансфери новца на Парагин рачун су под истрагом јавног тужилаштва.
 

УПОЗОРЕЊЕ!: Видео је осјетљивог садржаја

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана