Мушкарци жртве фаталне плавуше: „Богомољка“ их дрогирала и пљачкала

ГС
Foto: Инстаграм

МОНЦА - Тицијана Моранди из Рончела у Италији, познатија као „Богомољка из Брианзе“ осуђена је на затворску казну у трајању 16 година и пет мјесеци због дрогирања деветорице мушкараца у намјери да их опљачка.

Првостепена пресуда је донесена седмог децембра од стране суда у Монци.

Јавни тужилац, који је тражио да казна буде максималних 15 година, рекао је у одбрану ове фаталне плавуше да „ниједан мушкарац није умро, што је јасан резултат овог случаја“.

Међутим, судија је пресудио и осудио Тицијану на 16 година и пет мјесеци затворске казне и на новчану казну у износу од 11.000 евра, преноси Телеграф.

Након што одслужи казну затвора, ова плавуша ће још три године бити на условној слободи.

Жени је суђено за пљачку, рањавање, посједовање опојних супстанци, неправилну употребу кредитних картица и изазивање стања неспособности, а како је наведено у полицијским извјештајима, жртве су били мушкарци старости од 28 до 80 година.

 

Тицијана је мушкарце мамила у барове преко друштвених мрежа, а затим их тјерала да пију коктеле у које би стављала дрогу, након чега их је пљачкала.

Она се на друштвеним мрежама представљала као жена која нуди масаже, фотографије су јој биле фотошопиране, а стално је било истакнуто да је укључена у прикупљање новца за болесну дјецу. Та прича је важила за старије мушкарце, док је млађе звала на вечеру или пиће, преноси Фанпејџ.

Када су мушкарци дошли к себи, већ су били у Хитној помоћи јер им је позлило од седатива и мало чега су се сјећали у вези са поменутом женом.

Најмлађа жртва је 28-годишњи мушкарац који је након састанака са Богомољком сјео за волан и доживио несрећу када се аутомобил забио у улаз једне куће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана