Muškarci žrtve fatalne plavuše: „Bogomoljka“ ih drogirala i pljačkala

GS
Foto: Instagram

MONCA - Ticijana Morandi iz Rončela u Italiji, poznatija kao „Bogomoljka iz Brianze“ osuđena je na zatvorsku kaznu u trajanju 16 godina i pet mjeseci zbog drogiranja devetorice muškaraca u namjeri da ih opljačka.

Prvostepena presuda je donesena sedmog decembra od strane suda u Monci.

Javni tužilac, koji je tražio da kazna bude maksimalnih 15 godina, rekao je u odbranu ove fatalne plavuše da „nijedan muškarac nije umro, što je jasan rezultat ovog slučaja“.

Međutim, sudija je presudio i osudio Ticijanu na 16 godina i pet mjeseci zatvorske kazne i na novčanu kaznu u iznosu od 11.000 evra, prenosi Telegraf.

Nakon što odsluži kaznu zatvora, ova plavuša će još tri godine biti na uslovnoj slobodi.

Ženi je suđeno za pljačku, ranjavanje, posjedovanje opojnih supstanci, nepravilnu upotrebu kreditnih kartica i izazivanje stanja nesposobnosti, a kako je navedeno u policijskim izvještajima, žrtve su bili muškarci starosti od 28 do 80 godina.

 

Ticijana je muškarce mamila u barove preko društvenih mreža, a zatim ih tjerala da piju koktele u koje bi stavljala drogu, nakon čega ih je pljačkala.

Ona se na društvenim mrežama predstavljala kao žena koja nudi masaže, fotografije su joj bile fotošopirane, a stalno je bilo istaknuto da je uključena u prikupljanje novca za bolesnu djecu. Ta priča je važila za starije muškarce, dok je mlađe zvala na večeru ili piće, prenosi Fanpejdž.

Kada su muškarci došli k sebi, već su bili u Hitnoj pomoći jer im je pozlilo od sedativa i malo čega su se sjećali u vezi sa pomenutom ženom.

Najmlađa žrtva je 28-godišnji muškarac koji je nakon sastanaka sa Bogomoljkom sjeo za volan i doživio nesreću kada se automobil zabio u ulaz jedne kuće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana