Морган: Суђење Трампу у случају Сторми Денијелс скандалозна злоупотреба власти

Танјуг
Foto: Јаху Њуз

ЛОНДОН - Британски новинар Пирс Морган поручио је данас да суђење бившем предсједнику САД Доналду Трампу за наводно фалсификовање пословне документације у случају тајних новчаних исплата порно глумици Сторми Денијелс представља једну од најскандалознијих злоупотреба власти.

“Сада му пријети до 10 година затвора уколико буде осуђен, што би представљало једну од најнечувенијих, најскандалознијих и најсрамнијих злоупотреба власти и која се може замислити”, навео је Морган у ауторском тексту за британски Сан.

Он је упитао кога брига да ли је Доналд Трамп спавао са Денијелс прије две деценије.

“Чак и да јесте, а када сам интервјуисао госпођу Денијелс прошле године она је била сигурна у оно што се догодило, ријеч је о односу између две одрасле особе које су пристале на то”, рекао је Морган.

Додао је да је Трампа могуће критиковати на моралном плану због тога што је у то време његова супруга Меланија била трудна.

“Међутим, он и Меланија су још увијек заједно, тако да су очигледно ријешили све брачне проблеме које су можда имали”, истакао је Морган.

Трампу је, раније ове недеље, почело суђење за наводно фалсификовање пословне документације у случају тајних новчаних исплата порно глумици Сторми Денијелс.

Он се терети да је фалсификовао пословна документа када је Данијелс, преко свог адвоката, платио 130.000 долара како не би јавно говорила о њиховој наводној афери.

Трамп је све оптужбе негирао и оцијенио их као политички мотивисане.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана