Држављанин БиХ у Аустрији дрогирао и силовао кћерке и сина те кћерку пријатеља

Г.С.
Држављанин БиХ у Аустрији дрогирао и силовао кћерке и сина те кћерку пријатеља

БЕЧ - Држављанин Босне и Херцеговине (40) оптужен је да је сексуално узнемиравао четверо малољетне дјеце, укључујући двије кћерке и сина те кћерку пријатеља још од 2003. године, јављају аустријски медији. Полиција и окружни тужилац окарактеризирали су случај као ужасан, а осумњичени је ухапшен у Бечу.

Власти су на конференцији за медије откриле да, не само да је злостављао кћерке од 19 и 21 годину неколико пута седмично још од дјетињства, већ да је и његов деветогодишњи син, такође, био жртва сексуалног злостављања. Полиција и тужилаштво претпостављају да је дјецу омамљивао психотропским супстанцама или алкохолом како му не би пружала отпор, а онда их је наводно злостављао.

Према писањима аустријских медија, име држављанина БиХ у децембру прошле године привукло је пажњу полиције. Наиме, одјељење за сексуалне преступе и дјечју порнографију пријавило је да се на једном секс порталу појавио оглас у коме се седмогодишње дијете нуди за сексуалне услуге у Доњој Аустрији.

Како преноси Аваз, осумњичени мушкарац ухапшен је у Бечу, а полиција је приликом акције код њега пронашла пиштољ за који није имао папире. Такође, опирао се хапшењу. Држављанин БиХ пребачен је у затвор Виена-Јозефстат. Према информацијама портала ОЕ24, он се терети за силовање, сексуално узнемиравање малољетника, дјечје порнографије, пријетње и посједовање нелегалног оружја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана