Булдожер одсијеца руке и ноге дјеци

Б. Ђ.
Булдожер одсијеца руке и ноге дјеци

Лондон - Монструм тежак 127 килограма, који је крваву репутацију стекао као један од најгорих егзекутора Исламске државе (ИС), познат је једино као Булдожер, а скидао је главе ненаоружаним мушкарцима и ампутирао удове дјеци у склопу такозваног "Комитета за егзекуције".

Као и Џихади Џон, чији је идентитет на крају откривен, тако ни он није имао храбрости да покаже своје лице пред камерама. Прошле седмице сиријски 14-годишњи дјечак Омар је рекао да му је огромни екстремиста одсјекао руку и ногу јер је одбио да се прикључи Исламској држави.

Омар је рекао да је  Булдожер сакупио велику групу дјеце да гледају крваво одсијецање.

- Ставио ми је руку у дрвени блок и одсјекао је месарским ножем. Затим ми је одсјекао табан - испричао је дјечак. Екстремиста је био обучен у црну одјећу и припремао се за егзекуцију играјући се ножем којим врши ампутације. Прва фотографија Булдожера појавила се у јуну 2014. године, а на којој држи 52 килограма тежак митраљез марке "браунинг" заједно са редеником метака који пробијају оклоп. Прошлог мјесеца фотографисан је како сијече главе двојици осумњичених "богухулника" испред гомиле од неколико стотина посматрача у ирачкој провинцији Анбар.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана