Борис Џонсон и супруга негирају да су отпустили дадиљу због пића са њим

Танјуг
Борис Џонсон и супруга негирају да су отпустили дадиљу због пића са њим

ЛОНДОН - Борис Џонсон и његова супруга Кери негирали су да су отпустили дадиљу јер је попила пиће са њим док му је супруга била у болници због порођаја са трећим дЈететом.

Портпаролка Џонсонових назвала је тврдње дадиље Терезе Даус (59) потпуно неистинитим, преноси британски Тајмс

. Дадиља је казала да је отпуштена три дана након што је попила пиће са бившим премијером, тачније да јојје кери Џонсон дала 15 минута да се спакује дан након што је изашла из породилишта. Додала је и да је када је отишла да разговара са Џонсоном он рекао да му је жена "пуна хормона".

"Био је диван, топао дан и када је Борис дошао кући, изашао је на терасу и отворио боцу вина. Замолио ме је да му се придружим, да наздравим беби Френк и да ми да извЈештај о Кери и беби, како су, када ће се вратити кући и слично", рекла је дадиља.

Испричала је да је пићу сведочила мајка Кери Џонсон, а да је сутрадан када се вратила из болнице са бебом била "изузетно груба" према њој.

"Чекала сам да јој пожелим добродошлицу, а она је само прошла и рекла: 'ГдЈе је моја мама?' Затим је отишла горе са свом дЈецом. Отишла сам да направим шољу чаја и Борис је ушао као вихор, узнемирен. Помогла сам му да направи коктел за своју супругу и изнела сам напоље послужавник са чашама. Кери се спустила држећи бебу. Није ме замолила да седнем, али Борис јесте. Мислим да је могао да осети да се нешто спрема. Мислим да је знао да ће ме отпустити и није знао шта да ради", рекла је она. Додала је да је касније примила поруку од Кери Џонсон у којој је тражила да се нађемо у 11 сати наредног дана.

"Ушла сам у дечију собу док је она држала бебу. Устала је и рекла ми да неће ићи и да се нисмо повезале. Такође је рекла да јој се не свиђају моји коментари о њеном супругу, иако је знала да сам само препричала шта су моји претходни послодавци рекли. Мислим да је то био изговор. Ако јој се то није свидело, зашто није урадила нешто две недеље раније?", рекла је дадиља и додала да је потом отишла и извинила се Борису Џонсону, који јој је рекао да му је супруга "пуна хормона" јер се тек породила.

Како је рекла примила је плату за шест дана иако је у уговору писало да има право да буде плаћена за цело време ангажмана. Портпарол Џонсонових је негирао целу причу наводећи да дадиља жели да извуче материјалну корист

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана