Бин Ладен колекционар порно филмова

Агенције
Бин Ладен колекционар порно филмова

Вашингтон - У посљедњем скровишту вође “Ал-Каиде” Осаме бин Ладена у Пакистану пронађена је “богата колекција порно филмова”, али су америчке власти одбиле да објаве детаље овог открића “због природе ствари”.

Када су америчке “фоке” 2011. године упале у тајно скровиште вође “Ал-Каиде”, поред телевизора су затекле гомилу дискова са порно филмовима, иако се њихово гледање коси са строгим начелима којих су се придржавали чланови “Ал-Каиде”.

Иако многе занима какав је укус по питању секса имао Бин Ладен, Национална обавјештајна служба САД изричито је нагласила да неће објављивати никакве детаље.

У скровишту су са вођом терориста боравиле још 22 особе, па је немогуће са сигурношћу тврдити да су порно филмови припадали баш Бин Ладену.

Поред филмова, пронађена су и 103 документа, међу којима су и писма упућена Бин Ладеновим женама и сарадницима.

У једном писму он се руга тадашњем предсједнику САД Џорџу Бушу и његовом рату против тероризма.

У писмима се види да вођа терориста није крио осјећања у комуникацији са женама. Откривена је и видео-порука упућена једној од Осаминих жена, у којој каже: “Знај да моје срце испуњаваш љубављу и дивним успоменама. Твоја патња је истрајна, као и жеља да ме у напетим ситуацијама смириш и будеш добра према мени.”

Како је навела Национална обавјештајна служба, вођа терориста је водио рачуна о безбједности својих жена, па је тако Ум Хамзи наложио да у Ирану остави сву своју одјећу и другу имовину, како јој неко не би убацио чип за прислушкивање међу ствари. Ум Хамза је мајка дјечака који је важио за Осаминог омиљеног сина. Она је једна од три жене које су биле присутне када су “фоке” упале у његово скровиште. Убрзо након тога ју је ухапсила пакистанска полиција.

Хигијена на првом мјесту

У смјерницама које је слао својим сљедбеницима, Осама бин Ладен је навео да је изузетно важно водити рачуна о здрављу и хигијени.

- Ситуација нам не дозвољава да посјећујемо љекара, те вас молим да останете здрави и водите рачуна о својим зубима. Рецепте за лијекове носите са собом како бисте увијек могли да добијете потребну терапију - стоји у једном писму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана