Тимошенко: Спремна сам да зграбим митраљез и упуцам оног скота Путина у главу

Vijesti.me
Тимошенко: Спремна сам да зграбим митраљез и упуцам оног скота Путина у главу

Јулија Тимошенко, бивша премијерка Украјине, ју телефонском разговору са Нестором Шуфричем, који је "процурио" у јавност, позвала је на линч руског становништва у Украјини, али и на убиство Владимира Путина, предсједника Руске Федерације.

"Отишло је предалеко. Ј*** га! Морамо узети пушке и да развалимо те Кастапсе (погрдан назив за Русе), заједно са њиховим лидером", чује се глас бивше премијерке, преносе Вијести.

Да је ријеч о озбиљном и правом снимку потврдила је на свом Тњиттер налогу и сама Тимошенкова, једино се осврћући на дио којим позива на нуклеарни напад, како би "спржила све Русе". Тај дио је према њеној изјави "измјењен".

Бивша премијерка Украјина је на свом Тњиттер налогу демантовала да је предложила да 8 милиона Руса у Украјини треба побити.

"Разговарали смо, али оно о осам милиона Руса је монтажа. Поздрав за ФСБ (Руска Федерална служба безбједности) и извините због псовки", написала је Тимошенкова.

Шуфрик је, међутим, изјавио да се "разговор није догодио".

"Ја ћу искористити све своје везе, подићи ћу цијели свијет на ноге, чим будем у стању, да будем у стању, да бих се побринула да своје ријечи спроведем у дјело. Чак ни коров неће остати на мјесту гдје се налази Русија", наставила је у разговору Тимошенко.

Украјинска политичарка, која је била оптужена за проневјеру новца па пуштена послије државног удара у Кијеву, рекла је да би и сама могла да узме оружје и убије Владимира Путина.

"Спремна сам да зграбим митраљез и упуцам оног скота Путина у главу", каже Тимошенко.

Снимак разговора Тимошенко и Шуфрича настао је 18. марта, неколико сати након што је потписан споразум којим Крим постаје дио Руске Федерације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана