Timošenko: Spremna sam da zgrabim mitraljez i upucam onog skota Putina u glavu

Vijesti.me
Timošenko: Spremna sam da zgrabim mitraljez i upucam onog skota Putina u glavu

Julija Timošenko, bivša premijerka Ukrajine, ju telefonskom razgovoru sa Nestorom Šufričem, koji je "procurio" u javnost, pozvala je na linč ruskog stanovništva u Ukrajini, ali i na ubistvo Vladimira Putina, predsjednika Ruske Federacije.

"Otišlo je predaleko. J*** ga! Moramo uzeti puške i da razvalimo te Kastapse (pogrdan naziv za Ruse), zajedno sa njihovim liderom", čuje se glas bivše premijerke, prenose Vijesti.

Da je riječ o ozbiljnom i pravom snimku potvrdila je na svom Tnjitter nalogu i sama Timošenkova, jedino se osvrćući na dio kojim poziva na nuklearni napad, kako bi "spržila sve Ruse". Taj dio je prema njenoj izjavi "izmjenjen".

Bivša premijerka Ukrajina je na svom Tnjitter nalogu demantovala da je predložila da 8 miliona Rusa u Ukrajini treba pobiti.

"Razgovarali smo, ali ono o osam miliona Rusa je montaža. Pozdrav za FSB (Ruska Federalna služba bezbjednosti) i izvinite zbog psovki", napisala je Timošenkova.

Šufrik je, međutim, izjavio da se "razgovor nije dogodio".

"Ja ću iskoristiti sve svoje veze, podići ću cijeli svijet na noge, čim budem u stanju, da budem u stanju, da bih se pobrinula da svoje riječi sprovedem u djelo. Čak ni korov neće ostati na mjestu gdje se nalazi Rusija", nastavila je u razgovoru Timošenko.

Ukrajinska političarka, koja je bila optužena za pronevjeru novca pa puštena poslije državnog udara u Kijevu, rekla je da bi i sama mogla da uzme oružje i ubije Vladimira Putina.

"Spremna sam da zgrabim mitraljez i upucam onog skota Putina u glavu", kaže Timošenko.

Snimak razgovora Timošenko i Šufriča nastao je 18. marta, nekoliko sati nakon što je potpisan sporazum kojim Krim postaje dio Ruske Federacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana