Њемачка: Турчин ножем избо познату пророчицу Есмералду Јовановић

Blic.rs
Њемачка: Турчин ножем избо познату пророчицу Есмералду Јовановић

"Видовиту Есмералду" покушао је да убије Турчин чијој је дјевојци рекла да карте „говоре" да га остави.

Метил Колкилиц (48) је покушао да убије Загорку иритиран њеним гледањем у карте и савјетима које је дала дјевојци с којом је недавно почео романсу. Дјевојка, чији идентитет није саопштен, непосредно пре познанства са Колкилицем раскинула је дугогодишњу везу. Нови изабраник није јој уливао потребно повјерење, због чега се често жалила пријатељима. 

На њихов савјет, одлучила је да посјети познату Есмералду, вјерујући да ће јој њене „визије" помоћи да отклони сумње. 

Нажалост, Есмералдине тарот карте показале су сумње које је дјевојка имала о вези са Колкилицем.  

- Саветујем ти да, уколико желиш да будеш срећна, одмах окончаш везу и да покушаш да обновиш стару, јер ћеш само поред тог човјека бити безбрижна и срећна - прорекла је Есмералда дјевојци, која ју је одмах и послушала. 

Остављени Колкилиц тешко је примио раскид, а када је сазнао да је за све одговорна видовњакиња Загорка, одлучио је да јој се лично освети.  

Дошао је до њене куће у Билку, предграђу Диселдорфа, наоружан ножем и позвонио на врата. Не слутећи ништа, Загорка је сама отворила госту, иако јој је у кући био и супруг. 

Чим ју је угледао, разјарени Колкилиц јој је зарио нож у врат и побјегао. Почела је да вришти и дозива помоћ, што је узбунило њеног супруга који је одмах дотрчао и затекао је како лежи на поду и искашљава крв. У први мах није ни знао шта се догодило јер сем жене у локви крви с ножем у врату није затекао никог другог. 

Есмералда је обилно крварила, али захваљујући присебности супруга и брзом љекарском интервенцијом, брутални напад није био кобан. Смјештена је у локалну болницу, гдје се опоравља од повреда. 

Колкилиц је успео да побегне након злочина, а полиција за њим интензивно трага. Медији, међутим, спекулишу да је успио да побјегне у Турску. 

Загорка Јовановић познатија као Есмералда је њемачкој јавности постала позната захваљујући бројним познатим клијентима. Њене „моћи" користе многобројне јавне личности у Њемачкој. 

Вијест да је добила нож у врат узбуркала је њемачку јавност, која је одмах поставиле питање како позната пророчица није самој себи предвидела напад.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана