Njemačka: Turčin nožem izbo poznatu proročicu Esmeraldu Jovanović

Blic.rs
Njemačka: Turčin nožem izbo poznatu proročicu Esmeraldu Jovanović

"Vidovitu Esmeraldu" pokušao je da ubije Turčin čijoj je djevojci rekla da karte „govore" da ga ostavi.

Metil Kolkilic (48) je pokušao da ubije Zagorku iritiran njenim gledanjem u karte i savjetima koje je dala djevojci s kojom je nedavno počeo romansu. Djevojka, čiji identitet nije saopšten, neposredno pre poznanstva sa Kolkilicem raskinula je dugogodišnju vezu. Novi izabranik nije joj ulivao potrebno povjerenje, zbog čega se često žalila prijateljima. 

Na njihov savjet, odlučila je da posjeti poznatu Esmeraldu, vjerujući da će joj njene „vizije" pomoći da otkloni sumnje. 

Nažalost, Esmeraldine tarot karte pokazale su sumnje koje je djevojka imala o vezi sa Kolkilicem.  

- Savetujem ti da, ukoliko želiš da budeš srećna, odmah okončaš vezu i da pokušaš da obnoviš staru, jer ćeš samo pored tog čovjeka biti bezbrižna i srećna - prorekla je Esmeralda djevojci, koja ju je odmah i poslušala. 

Ostavljeni Kolkilic teško je primio raskid, a kada je saznao da je za sve odgovorna vidovnjakinja Zagorka, odlučio je da joj se lično osveti.  

Došao je do njene kuće u Bilku, predgrađu Diseldorfa, naoružan nožem i pozvonio na vrata. Ne sluteći ništa, Zagorka je sama otvorila gostu, iako joj je u kući bio i suprug. 

Čim ju je ugledao, razjareni Kolkilic joj je zario nož u vrat i pobjegao. Počela je da vrišti i doziva pomoć, što je uzbunilo njenog supruga koji je odmah dotrčao i zatekao je kako leži na podu i iskašljava krv. U prvi mah nije ni znao šta se dogodilo jer sem žene u lokvi krvi s nožem u vratu nije zatekao nikog drugog. 

Esmeralda je obilno krvarila, ali zahvaljujući prisebnosti supruga i brzom ljekarskom intervencijom, brutalni napad nije bio koban. Smještena je u lokalnu bolnicu, gdje se oporavlja od povreda. 

Kolkilic je uspeo da pobegne nakon zločina, a policija za njim intenzivno traga. Mediji, međutim, spekulišu da je uspio da pobjegne u Tursku. 

Zagorka Jovanović poznatija kao Esmeralda je njemačkoj javnosti postala poznata zahvaljujući brojnim poznatim klijentima. Njene „moći" koriste mnogobrojne javne ličnosti u Njemačkoj. 

Vijest da je dobila nož u vrat uzburkala je njemačku javnost, koja je odmah postavile pitanje kako poznata proročica nije samoj sebi predvidela napad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana