Жена истресла псећи измет на главу дјевојчици

Блиц
Жена истресла псећи измет на главу дјевојчици

НОВИ САД - Цијела Србија била је у невјерици након објаве у Фејсбук групи "Новосађанке" гдје је једна корисница објавила несвакидашњу ситуацију која је у четвртак задесила једну дјевојчицу (13) у том граду.

Како је објаснила, док је дјевојчица шетала пса, пришла јој је жена и псећи измет који ова није покупила, размазала дјетету по глави.

-Госпођи која је управо 13-годишњем детету размазала псеће го*вно по глави имам да поручим да ћу да је нахраним истима само да је видим. Могли сте лепо да је вратите и кажете да покупи. Чак и да викнете на њу. А неће вас ни та ваша кобасица од пса спасити. Е сад да ли ће ово бити објављено или не, ово је само да „госпођа“ види да ће да добије ужину негдје успут - написала је она.

Након ових објава, у коментарима се огласила и жена која тврди да је она та о којој бруји цијели Нови Сад. Она је у коментару написала зашто је дјевојчицу намазала изметом.

-Е, па, да се представим. Ја сам та особа која је сада детету, а данас-сутра и одраслој особи натрљала го*но на главу. И није битно да ли је дете или жена од 50 година, ако неко има пса, кућног љубимца, осим обавезе шетања, има обавезу и да покупи за својим псом! Када јој је пас уредно обавио с*ање испод прозора, метар од мог пса, окренула се и продужила је. Лепо сам је замолила да покупи го*анце за својим псом, а она се окренула и пошла истим путем којим је и дошла. Да је рекла „извини, заборавила сам кесицу, немам“, никакав проблем, покупила бих ја, али - покупила сам го*анце од свог пса, покупила сам њено го*анце, дошла до ње и го*но јој је завршило на глави - написала је она, преноси "Блиц".

Према њеним ријечима, то је урадила јер је била изреволтирана понашањем, а судећи по тону објаве, уопште се не каје.

-А сад слободно сви оспите паљбу по мени. Имам пса четири године и није ми се десило да за својим псом нисам покупила (измет), нема везе да ли је пљусак, снег, трава до колена, увек је било покупљено - подвукла је ова револтирана жена.

Казне

Остављање измета иза кућних љубимаца, међутим, није само бахато, неодговорно и штетно, већ у Србији подлијеже казни од 10.000 динара (око 170 КМ), према члану 36. Одлуке о држању домаћих животиња и кућних љубимаца на територији града Београда.

 

-Казна за овај прекршај је 10.000 динара и изриче се прекршајним налогом, али проблем настаје јер се казна пише само уколико се починилац прекршаја затекне на лицу мјеста. Због тога казне за ову врсту прекршаја нису тако честе, а оне које су написане углавном се односе на општину Стари град, односно центар града - навели су прије одређеног времена из Секретаријата за послове комуналне милиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана