За спас нације: Српска политичарка предлаже да се мушкарцима дозволи да имају више жена

ГС
За спас нације: Српска политичарка предлаже да се мушкарцима дозволи да имају више жена

Ана Гроздановић, чланица Главног одбора Социјалистичке партије Србије (СПС) из Ниша, осмислила је нову акцију и то како би помогла у побољшању наталитета у Србији.

Она је, практично, предложила полигамију и покренула идеју да, како је рекла "жене које не конзумирају своје мушкарце" и остале, да дозволе мушкарцима да имају више жена.

То је, заправо, њен одговор на, како каже, то да "сви статистички подаци показују да српски народ изумире". Гроздановић, међутим, има и конкретан предлог како све ово решити, а упутила је и јавни позив женама.

- Позивам све жене, будуће мајке, да изаберу партнера за здраво и природно потомство, а жене које не конзумирају своје мушкарце да не буду љубоморне. У питању је опстанак нашег народа. Овај рат не смемо изгубити - морамо поднети потребну жртву: Што значи - да дозволимо мушкарцима да имају више од једне жене, али само под условом да им те друге жене желе рађати децу. Као жена која жели добро својој држави, јавно прихватам овај начин решавања озбиљног проблема опстанка државе. Можда ће овакав закон пробудити жене да не остају с једним дететом, али и оне које би везу без деце, поштовање женама са здравственим проблемима. Као млад политичар, ето, предлажем нову моду Србије. Стоп изопачености, зауставимо нестајање Србије! - заблистала је Гроздановић.

Овај, за већину људи упитан предлог, поделила је на свом Инстаграм налогу, а послужили се доступном "статистиком о нестајању српског народа".

- Сви статистички подаци показују да српски народ изумире, 72 одсто српских села је без новорођене деце. Статистика предвиђа да ће 2030. године у Србији бити око 700.000 људи мање, а што је еквивалентно томе као да Србија остане без Ниша и Новог Сада заједно - написала је Гроздановић, преноси Блиц.

Ред Албанаца, ред Тита

То је било захуктавање, а даље је причу зачинила примером Албанаца.

Прва смо држава на Балкану по морталитету, а посљедња по наталитету. Огроман је број пораста смрти од злоћудних тумора. Број Албанаца од 2000. године до данас увећао се за седам пута, а просечан број деце по једној брачној заједници у Србији износи тек 0,88. Рат за децу, који нам Албанци још из Титовог времена намећу, смо изгубили. Врло сам забринута за наш народ. Врло сам забринута за нашу државу - написала је Гроздановић.

"Ми, жене, да не будемо себичне"

Ту се није зауставила, у цео рецепт убацила је и прстохват историје.

- Последица Првог светског рата био је мањак мушкараца и онда је било друштвено пожељно, дозвољено да мушкарац има више жена. Зато бих ја предложила да ми жене не будемо себичне, већ да размишљамо о опстанку народа и државе, Срба, ефикасним мерама за повећање наталитета. На сваки начин морамо бринути о опстанку српског народа. Као жена прихватам за Србију сваку жртву. Ако дозвољавамо различите посебности за уништење здраве породице и промоцију изумирања народа које Европска уније промовише на Парадама поноса, предлажем да Србија буде препознатљива по подршци природној мери за повећање наталитета - написала је Гроздановић.

Дуг списак идеја

Ово је само једна у низу идеја којим је збунила јавност, недавно је открила да је да је "изненадила грађане квалитетном кафом и чоколадом", а онда отворено оплела по власти СНС чији је СПС вишегодишњи партнер. Пожалила се да су цијене у Србији "за живот капиталиста али не и обичних грађана" и изразила наду да ће се "овај хорор брзо променити на боље" тако што ће "народ на овим изборима изабрати програм који нуди СПС".

Узбуркала јавност тако што је објавила да је формирала "форум мушкараца" јер су жене, како сматра, "претјерале у одузимању мушке улоге у овом свијету".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана