Вулин: Прије ће нестати корона, него мржња и страх Турковићеве

Срна
Вулин: Прије ће нестати корона, него мржња и страх Турковићеве

БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин изјавио је да ће вакцине, које је предсједник Србије Александар Вучић донио у Сарајево, заштитити хиљаде грађана БиХ од короне, али министра иностраних послова у Савјету министара Бисеру Турковић нико и ништа не може да заштити од њене пакости, незахвалности и глупости.

Коментаришући изјаву Турковићеве да је предсједник Србије у БиХ донио вакцине које су произведене у Индији и да немају дозволу за употребу у Европи, Вулин је рекао да ће прије нестати корона, него мржња и страх Турковићеве од Вучића и Србије.

Вучић је јутрос допутовао авионом на Међународни аеродром у Сарајево гдје је допремљено 10.000 доза вакцина “Астра Зенека”, које је Србија донирала за имунизацију грађана ФБиХ.

Турковић је изјавила да је вакцина “Астра Зенека”, коју је Србија донирала Федерацији БиХ /ФБиХ/, “веома доступна” и да се користи, како је рекла, углавном у сиромашним државама.

Она је рекла да се вакцина “Астра Зенека” производи у Индији и да је ријеч о “врло јефтиној и врло доступној вакцини, која нема дозволе за кориштење у ЕУ”.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана