Вучић: "Само ви уперите снајпер у мене, а ја ћу оловку"

Tanjug
Вучић: "Само ви уперите снајпер у мене, а ја ћу оловку"

КРАГУЈЕВАЦ - Предсједник Србије изјавио, поводом насловне стране недјељника НИН, на којој је снајпер уперен у њега, да то није први пут и да све то потиче са истог мјеста.

Према његовим ријечима, све то је преписано из таблоида Милована Бркића као и сви текстови и сво дјеловање његових политичких противника. 

"Када бих рекао, људи то не знају, али новинари знају, о каквом је пробисвету реч, и ста све ради", казао је Вучић у Крагујевцу и додао да је на мети тог снајпера јер неће да плаћа рекет.

"Увек ћу се борити и бранити их, да могу да објављују све шта хоће, нека буде само против мене. Само ви те снајпере уперите у мене, ја немам проблем с тим. Борићу се за ваше право да објавите и пишете шта желите. Док ви то радите ја ћу се трудити да уперим врх оловке у неки део Србије у којем ћемо градити нове школе, фабрике и путеве", рекао је предсједник Србије.

Истакао је и да се слаже са насловном страном НИН-а јер су одабрали одличан снајпер, прецизан и јак.

Подсјетимо, након што је недељник НИН у сриједу објавио како ће изгледати њихов број, на чијој насловној страни је фотографија на којој је снајпер уперен у Вучића, дио јавности одмах је одреаговао.

Издавач НИН-а јутрос је саопштио да је насловна повучена.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана