Вучић: Пред нама је период у коме морамо да будемо јединствени по кључним питањима

Г.С.
Вучић: Пред нама је период у коме морамо да будемо јединствени по кључним питањима

БЕОГРАД - Довољно добро знамо да нисмо велики, али да истовремено нећемо дозволити никоме да нас унижава и нећемо дозволити нестанак нашег народа, поручио је предсједник Србије Александар Вучић.

- Пред нама је нови период у којем морамо да будемо још снажнији, чвршћи, јединствени по кључним питањима  истакао је Вучић.

Вучић је рекао да Дан српског јединства, слободе и националне заставе, који је обиљежен у петак, говори о нечему што је свето за једну нацију, о српској прошлости, садашњости и будућности и обавезује нас шта ћемо оставити нашим потомцима.

- Поносан сам на тај празник и поруке које смо послали - истакао је Вучић за ТВ Пинк.

То, напомиње, нису биле поруке мржње, већ поруке чврстине и одлучности да опстанемо на својим огњиштима и поруке да довољно добро знамо да нисмо велики, али да истовремено нећемо дозволити никоме да нас унижава и да нећемо дозволити нестанак нашег народа.

- Пред нама је нови период у коме морамо да будемо још снажнији, чвршћи, јединствени по кључним питањима. То не значи једноумље. У Србији једино имате блокирање ауто-путева - рекао је Вучић.

Он је нагасио да је "страшно важно" да добро погледамо у будућност и да не гледамо шта ће бити за три или пет година, већ за 20 година.

- Све зависи од воље народа и одговорности руководства - напомиње Вучић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана