Вучић: Поносан сам што смо успели да сачувамо мир

Срна
Вучић: Поносан сам што смо успели да сачувамо мир

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић истакао је да је поносан што је сачуван мир и да је захвалан српском народу на Косову и Метохији што се и даље бори за будућност.

“Поносан сам што смо у недељи за нама успели да саучувамо мир. Посебно сам захвалан нашем народу са Косова и Метохије што је показао да се, после деценија терора, и даље бори за своје огњиште, за децу, за нашу будућност”, навео је Вучић на “Инстаграму”.

Вучић је захвалио Србима на Косову и Метохији “што се нису уплашили и што су доказали да је светиња за коју се бори већа од сваке пријетње и неправде коју ставе пред Србију”.

“Наша победе прошле недеље била је нова немачка фабрика у Панчеву. Победе су и стратешко партнерство Србије са Азербејџаном, које смо потврдили током посете председника Алијева, јачање традиционалног пријатељства и сарадње са Италијом и Француском, о чему сам разговарао са њиховим највишим званичницима, као и братске везе народа Србије и Републике Српске који увек могу да рачунају и да се ослоне једни на друге”, навео је Вучић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана