Вучић о упаду у Скупштину Београда: Насиље и фашизам немају будућност у Србији

Танјуг
Вучић о упаду у Скупштину Београда: Насиље и фашизам немају будућност у Србији

Београд - Предсједник Србије Александар Вучић истакао је данас, поводом упада Бошка Обрадовића и његових сљедбеника у Скупштину града Београда, да фашизам нема будућност у Србији.

“Позивам грађане Србије да не брину због последњег фашистичког упада Бошка Обрадовића и његових следбеника у Скупштину града Београда. Извињавам се женама што су морале да трпе нападе, физичке, претње шамарчинама које је директно изговарао одборник Милош Павловић, које су морале да трпе упаде у Скупштину града непозваних лица, јер Обрадовић није никакав одборник у тој скупштини, није из Београда и никада се није кандидовао на београдским изборима”, нагласио је Вучић на ванредној конференцији за штампу.

Истакао је да је Обрадовић упадао са својим сљедбеницима у жељи да блокирају једног од фукнционера града, као што су радили само Јобик у Мађарској и нацисти под Адолфом Хитлером.

“Те фашистичке идеје у Србији неће проћи. Позивам институције Србије да обављају свој посао. Фашизам у Србији нема будућност. Демократија је облик који ћемо да негујемо и у будућности”, подвукао је Вучић.

Он је истакао да Обрадовића слиједи апсолутна мањина, која је, међутим, веома агресивна.

“Фашистичку идеологију можем,о и морамо да победимо само ми који желимо демократску, озбиљну и одговорну Србију”,поручио је Вучић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана