Вучић: "Хронично сам болестан, новинари с тим немају везе"

Танјуг
Вучић: "Хронично сам болестан, новинари с тим немају везе"

Београд - Предсједник Србије, на конференцији за медије, одговорио на коментаре да је новинар Н1 крив за његов изненадни одлазак на ВМА.

Упитан од новинара Н1 ТВ да прокоментарише наводе да је новинар те телевизије Миодраг Совиљ "крив" што је у петак по подне примљен у болницу и да ли је исправно окривити новинаре, Александар Вучић је одговорио: "Никакве везе човек с ваше телевизије нема с мојим здравственим стањем."

"Ја сам ја сам хронично болестан човек", додао је Вучић. Објаснио је и да је на конференцију дошао под терапијом, цјелодневном и да то није никаква тајна.

"Да ли ми смета када неко ко би требало да буде новинар каже - немој да се бавиш тим послом ако не можеш да поднесеш - могу. Радујем се јер уз помоћ тих питања лакше објашњавам народу разлику између истине и лажи", рекао је Вучић.

"Дакле, моје здравствено стање нема везе са Н1. То су моји проблеми. Нисам неко с најбољим здрављем, али док имам енергије борићу се. Да не причам сад колика ми је преткомора, за то су потребне године, а не један дан, који ми је донео толико политичког задовољства", рекао је Вучић.

Рекао је и да никада није бјежао од питања, јер му "она пружају велику прилику да на набољи начин раскринка неистине појединих медија и лажи противника".

"Мени не постоји боља прилика него да, када изађете с неистинама, мени омогућите простор да укажем на то колико немате аргумент. Суштина успеха који сам имао до сада је у томе што никада нисам бежао, скривао се или склањао под тепих проблеме, и јер сам се борио и одговарао, захваљујући истини и аргументацији напорног рада и увек побеђивао без проблема", казао је Вучић.

Према његовим ријечима, увијек је тако побјеђивао противнике. "Увек сам био и увек ћу бити спреман и нека се не радују, победићу их све заједно, аргументима, јер већини није стало до питања већ до маркетинга", закључио је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана