Врховцу уручено престижно признање “Лидер одрживог региона”

Srna
Foto: Srna

НОВИ САД- Вршиоцу дужности директора Инвестиционо-развојне банке /ИРБ/ Републике Српске Дражену Врховцу данас је у Новом Саду уручено престижно признање "Лидер одрживог развоја".

Признање Врховцу уручено је на централној свечаности 12. Дунавског бизнис форума.

У образложењу одлуке жирија о додијели награде наводи се да је Инвестиционо-развојна банка Републике Српске, под вођством Врховца, препозната као респектабилан чинилац одрживог развоја и конкурентности у региону.

"Ово признање подстрек је и путоказ за реализацију свих будућих пројеката, идеја и визија – за добробит грађана, квалитетнији живот и унапређење просперитета", наводи се у образложењу одлуке.

Признање додјељује "Медија инвент" из Новог Сада, Институт европских региона из Салцбурга, Академија инжењерских наука Србије и ТЕРИС из Словеније.

Дванаести Дунавски бизнис форум је у дводневном раду окупио еминентне стручњаке, представнике привреде, дипломатије, политике, науке, културе и медија из Њемачке, Аустрије, Чешке, Словачке, Мађарске, Словеније, Хрватске, Републике Српске, БиХ, Црне Горе, Румуније, Бугарске и Србије.

Покровитељи су Привредна комора Србије и Покрајински секретаријат за привреду Војводине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана