Ускоро премијера филма "Олуја" у режији Милоша Радуновића VIDEO

Танјуг
Ускоро премијера филма "Олуја" у режији Милоша Радуновића VIDEO

БЕОГРАД - Премијера филма "Олуја", једног од најишчекиванијих остварења у модерној српској кинематографији, биће организована у наредних мјесец дана, послије чега ће и званично кренути биоскопска дистрибуција широм Србије, као и у региону, саопштили су продуценти.

По најновијем трејлеру који је "Омега продукција" данас ексклузивно објавила на својим каналима, утисак је да потресна прича о егзодусу 250.000 Срба са својих вјековних огњишта никог неће да остави равнодушним.

Скоро два минута трејлера са секвенцама из филма, набијених емоцијама, као и бројним сценама које аутентично описују ситуације са којима се суочавао народ у љето 1995. године у Републици Српској Крајини, говоре да ће се за "Олују" тражити карта више.

У прилог томе иде и чињеница да је ово први филм која се бави темом једне од највећих трагедија нашег народа.

Упечатљив моменат из трејлера је и врхунска музика коју је за потребе филма урадио Александар Ранђеловић, наш признати композитор, док је филм настао под покровитељством Телеком Србије.

У "Олуји" играју Јово Максић, Златан Видовић, Марко Баћовић, Новак Билбија, Љубиша Милишић, Давор Јањић, Марија Микић, Јелена Човић, Милица Станковић, Иван Вујић, Јаков Јевтовић и други.

Режију и сценарио потписује Милош Радуновић, а филм је настао по идеји "Омега" продукције из Београда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана