Ухапшено троје осумњичених за убиство породице Ђокић из Алексинца VIDEO

Срна
Ухапшено троје осумњичених за убиство породице Ђокић из Алексинца VIDEO

БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин рекао је да је, захваљујући упорном, посвећеном и марљивом раду припадника полиције, ухапшено троје осумњичених који се доводе у везу са убиством трочлане породице Ђокић из Алексинца.

“Честитам свим припадницима Министарства унутрашњих послова, припадницима Управе криминалистичке полиције, припадницима Полицијске Управе за град Ниш, припадницима Полицијске управе за град Београд, који су учествовали у расветљавању околности убиства породице Ђокић”, навео је он.

Нажалост, додао је он, убиства се догађају, али ниједно убиство не може да остане неријешено и нерасвијетљено, саопштено је из МУП Србије.

“Свако убиство, припадници МУП-а ће разрешити, а убице привести правди”, поручио је Вулин.

У саопштењу МУП-а се наводи да су међу ухапшенима у Нишу два лица из села Моравац који се доводе у везу са убиством породице Ђокић, а чији су иницијали К.М. и А.М.

Осумњичени су приведени и по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу одређено им је задржавање до 48 часова, због постојања основа сумње да су учествовали у извршењу кривичног дјела тешко убиство.

Нестанак породице Ђокић, Горана, власника мјењачнице у Алексинцу, његове супруге Гордане и кћерке Лидије, пријављен је 28. септембра, а њихова спаљена тијела припадници МУП-а пронашли су 2. октобра у атару села Моравац, општина Алексинац.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана