Ухапшени отац и брат свирепог убице: Убица побјегао у Мађарску

ГС
Ухапшени отац и брат свирепог убице: Убица побјегао у Мађарску

Отац и брат Н. К. (44) осумњиченог за убиство власника локала из Смедерева, ухапшени су вечерас.

Полиција у Смедереву, идентификовала је Н. К. (44) из Смедерева, за кога се сумња да је 21. септембра извршио кривично дјело тешко убиство, у једном локалу код зелене пијаце у Смедереву, а мотив језивог убиства је новац који је убијени Живко И. (68) добио након продаје куће.

Према ријечима мјештана, Живко И. продао је кућу како би купио локал у коме је пронађено његово тијело.

– Тај локал налази се у тржном центру који не ради. У близини се налазе двије кафане и два локала који никада нису радили. Један од тих објеката купио је и Живко, али не како би се бавио трговином већ је хтио да живи ту – рекле су шокиране комшије.

Саговорник је навео и да је тог дана испред локала био велики број полиције, те да никоме није јасно зашто је Живко убијен.

– То је старији човјек, знао сам га из виђења. Нико ништа не прича, не знамо шта би могао бити мотив, нити ко га је убио – навео је он, пише Блиц.

Живко избоден 75 пута

Подсјетимо, тијело мушкарца Живко И. (68) из Смедерева нађено је прије два дана у једном објекту код Зелене пијаце са више од 75 убода ножем и пререзаним вратом. Осумњичени је побјегао из земље пошто је полиција дошла до сазнања да је Н. К., одмах по извршењу кривичног дјела, напустио Републику Србију, за њим ће бити расписана потрага. Сумња се да је побјегао у Мађарску.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана