Ухапшени осумњичени за напад на ауто-путу “Милош Велики”

Танјуг
Ухапшени осумњичени за напад на ауто-путу “Милош Велики”

Двије особе су ухапшене због сумње да су оштетиле возила и повредиле неколико особа приликом упада на ауто-пут “Милош Велики”, саопштио је МУП.

Директор полиције Владимир Ребић је прецизирао да је полиција приликом претреса стана ухапшених пронашла бакље, палице и друге предмете, за које се сумња да су коришћени приликом извршења овог кривичног дјела насилничког понашања.

Ребић је додао и да је за једним бројем особа, које су такође идентификоване, расписана потрага и Министарство унутрашњих послова за њима интензивно трага.

Према његовим ријечима, полиција је одмах након догађаја предузела низ мјера и активности ради проналаска и идентификације починилаца тог, како је нагласио, вандалског акта.

Оперативним радом, како је навео директор, полиција је убрзо дошла до сазнања о могућим починиоцима овог кривичног дјела.

„Очекујем да ће активним радом полиције врло брзо бити пронађене све особе које су извршиле ово кривично дело и да ће оне бити приведене правди и адекватно санкционисане”, рекао је Ребић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана