Ухапшени фалсификатори страних исправа  возачких дозвола

СРНА
Ухапшени фалсификатори страних исправа  возачких дозвола

БЕОГРАД - У Србији је ухапшена организована криминална група од шест лица због сумње да су фалсификовала лична документа и стране возачке дозволе, као и таблице Хрватске, Словеније, Словачке и Италије.

Постоји сумња да је ова организована криминална група израђивала фалсификована документа и стране саобраћајне таблице са пратећом документацијом /зелени картон, саобраћајне дозволе, овјерени уговори, овлаштења/ заинтересованим лицима за износе од 400 евра до 1.600 евра.

Цијена је зависила од квалитета израде и од тога да ли је ријеч о појединачном документу или такозваном комплету /лична карта, пасош, возачка дозвола/, саопштено је из Тужилаштва за организовани криминал Србије.

Према налогу Тужилаштва за организовани криминал, ухапшена су лица чији су иницијали С.Б, И.Б, А.Ф, В.Ж, В.П. и З.М због сумње да су од априла 2023. године до данас починила кривична дјела фалсификовање исправе и удруживање ради вршења кривичних дјела.

Осумњичени ће, уз кривичну пријаву, бити спроведени на саслушање у Јавно тужилаштво за организовани криминал. /крај/вш/љљ

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана