Ухапшен полицајац из Новог Сада осумњичен за отмицу 22-годишњака

Tanjug
Foto: Arhiva

НОВИ САД- Припадници Министарства унутрашњих послова, Сектора унутрашње контроле, ухапсили су С. С. (34), полицијског службеника из ПУ Нови Сад и С. М. (21) због сумње да су отели једног 22-годишњег младића у Бачком Јарку.

Како се сумња, С. М. је јуче ујутру довео двадесетдвогодишњег младића, којег је претходно познавао, у један локал у Бачком Јарку, гдје их је чекао полицијски службеник С. С, саопштио је данас МУП.

Потом су, како се сумња, С. М. и С. С. оштећеном задали више удараца рукама, ногама, палицом и пиштољем и захтијевали од њега 400 евра на име непостојећег дуга, што су снимили и снимак послали дјевојци оштећеног.

Осумњичени су након тога одвели оштећеног у подрум куће С. С. гдје су га, како се сумња, везали и наставили његово физичко малтретирање, да би га потом пустили и запријетили му да им мора дати новац, као и да ће наудити његовој породици уколико буде пријавио полицији.

Након тога, 22-годишњем младићу је указана љекарска помоћ у Клиничком центру Војводине.

Осумњиченима за кривично дјело отмица је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду, наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана