Супруга: Чедомир бије битку са скоро свим компликацијама вируса

Срна
Супруга: Чедомир бије битку са скоро свим компликацијама вируса

Чедомир Јовановић бије битку са мање-више свим компликацијама које вирус корона носи, објавила је супруга лидера ЛДП-а на Facebookу.

Јелена Јовановић, супруга Чедомира Јовановића, објавила је на његовом Facebook профилу какво је здравствено стање лидера ЛДП-а пошто је примљен у болницу због вируса корона.

Навела је да Јовановић “бије битку с упалом плућа, високом температуром и крвним притиском”.

“Све се десило у понедељак, током поподнева, од 16 до 18 часова. Без претходних симптома, Чедомир је осетио температуру, која је са почетних 37,6 у сат-два отишла преко 39”, навела је Јелена Јовановић и додала да је Чедомир Јовановић “сам отишао код лекара по плану који је раније направио јер њега ништа не заобилази”.

Према њеним ријечима, од те вечери Јовановић са тимовима “предивних и бескрајно пожртвованих доктора и другог медицинског особља са Бежанијске косе и Инфективне клинике бије своју битку с упалом плућа, високом температуром и крвним притиском и, мање-више, свим компликацијама које изазива вирус”.

“Са Бежанијске косе је пребачен на Инфективну клинику у тренутку пада оксидације (од тада је на кисеонику који његовим плућима помаже да се опораве) због сумње на вирусни менингитис, која је у међувремену отклоњена”, написала је супруга лидера ЛДП-а.

У даљем тексту наводи да су Јовановићу пренете поруке подршке из земље, региона, других континената.

“Он сада не може да вам одговори за сву пажњу и бригу онако како жели и како ви заслужујете. Ипак, преко особља Инфективне клинике, поподне ми је послао две реченице: 'Чувајте се сви. Одустаћу, никад!' Чедина Јела”, закључила је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана