Срби насумично одабрали момка из Науруа, сада има више пратилаца него његова земља људи

srbijadanas.rs
Срби насумично одабрали момка из Науруа, сада има више пратилаца него његова земља људи

Аноу Дебао је обичан становник Науруа, а преко ноћи постао је познат цјелокупној српској јавности.

Наиме, страница “негујмосрбски” покренула је акцију да га запрати више људи од броја 11.359 (број становника те државе).

Наиме, они су јуче најпопуларнијег инфлуенсера Науруа случајно нашли на друштвеним мрежама, након чега су једноставно позвали све своје пратиоце да га запрате у жељи да број људи који га прати прерасте број становника његове матичне државе.

Два сата од почетка акције Аноу је имао 14.500 пратилаца, а сада је тај број нарастао на преко 38.000 верних пратилаца из Србије!

Иако су администратори поменуте странице навели да се ради о насумично изабраном профилу персоне из Републике Науру, појавили су се многи који су посумњали у ову верзију, док администратори тврде да се ради о теорији завјере.

Разлози за сумњу су једноставни, а тичу се могућности да се ради о профилу који ће ускоро промијенити име и имати велику публику којој ће моћи да нуди робу и/или услуге и обавља друге комерцијалне или забавне активности.

Углавном, више од 30.000 људи се укључило у акцију да запрати Аноу Дебаа, постао је звијезда за два сата, а забава је загарантована, с обзиром на број духовитих коментара коју корисници остављају на профилу за који се сви надају да ипак припада младом човјеку са Наура.

Занимљиво је то што поменути Аноу Дебао није користио Инстаграм профил неко вријеме, па није могао да се увјери у то какву је славу стекао у српском народу. Међутим, и то се промијенило.

Млади Науруанац се огласио први пут посијле “акције” српских Инстаграм корисника и одушевио вјерну публику широм Србије!

“Морам да признам, био сам збуњен, али у исто вријеме и срећан што сте у толиком броју запратили мој мали Инстраграм налог. Како сам обавјештен, верујем да је разлог вашег интересовања заснован на чињеници да је моја држава недавно признала Косово као дио Србије. Као Науруанац, стојим иза одлуке своје земље”, написао је овај младић.

Он се такође се захвалио поменутој страници што је учинила сјајне напоре у препознавању становника Науруа.

Подсјетимо, Република Науру је мала земља која је недавно повукла признање тзв. Косова. Према попису из 2017. године, Науру има 13.649 становника.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана