Спрема се удар на тајкуне и политичаре у Србији?

Блиц
Спрема се удар на тајкуне и политичаре у Србији?

Београд - Александру Вучићу остало је још 27 дана да испуни обећања везана за рјешавање 24 спорне приватизације што је захтијевала Европска унија, а како сазнаје „Блиц”, већ током сљедеће недјеље очекује се неколико великих хапшења.

Извор “Блица” из полиције наводи да су све истраге завршене и да ће до краја мјесеца, баш како су Вучић и директор полиције Милорад Вељовић најављивали, бити коначне.

- Већ сљедеће недјеље биће нових привођења у случају злоупотреба у „Галеники”, а одмах затим слиједи и наставак акције у „Азотари” и отварање случаја „Ветеринарски завод” - каже извор „Блица” близак истрази.

Саговорник листа објашњава да је у плану привођење неколико утицајних привредника и тајкуна, а одговорност неће моћи да избјегну и неки политичари.

- Врло брзо је у плану и реализација предмета АТП Војводина и наставак око Нуба инвеста - открива поменути саговорник.

Директор полиције недавно је изјавио да неће све приватизације добити епилог на суду, будући да немају све елементе кривичног дјела, али да ће полиција све податке до којих је дошла, доставити тужилаштву.

- Ми не радимо само те 24 спорне приватизације, него још много оних које су на неки начин и битније. Ми нећемо стати и посао с 24 приватизације неће стопирати даљи рад у борби против корупције и криминала, прије свега у вези с другим приватизацијама - истакао је директор полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана