СНС: Опозиција напала нашу активисткињу на Бањици

Танјуг
СНС: Опозиција напала нашу активисткињу на Бањици

БЕОГРАД - Током окупљања активиста Општинског одбора СНС Вождовац, испред пијаце на Бањици, док смо разговарали са грађанима и одржавали штандове, дошло је до физичког напада чланова опозиције на активисткињу СНС, саопштено је из београдског Градског одбора СНС.

-Активисткињу СНС-а јуче је напала жена, увртала јој руку и покушавала да јој отме телефон и то док је уредно стајала за штандом, сликајући и снимајући наше активности, што иначе радимо када одржавамо штандове -наводи се у саопштењу.

Из СНС поручују да сваки дан и сваки викенд проводе са грађанима на Бањици, да окупљају велики број и младих и старијих, друже се.

- Представници опозиције дођу једном, тек када се досете да би требали да нешто учине да би их неко препознао и баш тада настане проблем. Намерно нападају наше чланове, провоцирају нас, пласирају лажи у које више нико не верује и када схвате да такво примитивно понашање не пролази и нема ефекта у јавности, почињу да изазивају физичке сукобе и да нас нападају. Овакве простачке провокације су једини начин да они скрену пажњу на себе, али се на њих већ дуго не обазиремо, јер ми смо део пристојне Србије - наводи се у саопштењу.

Из СНС додају ''да су свесни да опозиција никада неће имати поверење код грађана'' и да је једино физички обрачун тај који би могао да скрене пажњу на њих, да се тако мало више експонирају у јавности, јер немају дела иза себе и рад да се похвале.

- Зато им и данас поручујемо да су у лажи кратке ноге, да ми никада никога нисмо ударили, нисмо напали, а за данашње неоправдане оптужбе имамо и снимак и доказе! - додаје се у саопштењу ГО СНС Београд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана