Шапић преузео дужност градоначелника од Радојичића

Танјуг
Foto: Taнјуг

БЕОГРАД- Новоизабрани градоначелник Београда Александар Шапић данас је у Старом двору званично преузео дужност од бившег градоначелника Зорана Радојичића.

Шапић је захвалио Радојичићу на свему што је урадио за Београд током четворогодишњег мандата и поручио да ће му врата Старог двора увијек бити отворена.

Навео је да ће нова градска власт наставити са свим добрим пројектима који су започети и да ће се потрудити да задржи, како је рекао, континуитет доброг развоја престонице у претходних десет година.

"Ова градска управа ће се потрудити да све добре ствари настави, а да покушамо да променимо оне које су биле мало мање добре и да на њих на позитиван начин утичемо", казао је Шапић новинарима.

Радојициц је пожелио пуно среће новоизабраном градоначелнику у вођењу Београда и изразио увјерење да ће квалитетно обављати посао, у интересу грађана.

"Било ми је лепо да ове четири године заједно са Београђанима и Београдом радим на унапређењу и функционисању града. Једна од главних карактеристика у животу је промењивост, тако да сам срећан што се завршио један период у мом животу и да иза овог периода следи нови период, било као лекара или на другој позицији", казао је Радојичић.

Додао је да очекује да ће нови тим на челу са Шапићем наставити са добрим пројектима за Београд, као и да ће реализовати неке нове пројекте.

Радојичић је захвалио медијима на успјешној сарадњи током његовог мандата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана