Протест завршен, демонстранти захтијевају да се ухапшени пусте до сутра у 15 сати

Танјуг
Протест завршен, демонстранти захтијевају да се ухапшени пусте до сутра у 15 сати

Београд - Протест дијела опозиције у Булевару деспота Стефана завршен је око 18 сати, обраћањем лидера Двери Бошка Обрадовића.

Он је затражио да се пусте сви ухапшени до сутра у 15 сати часова, као и да свакодневно опозиција гостује на РТС-у.

Истовремено је најавио да ће "ускоро посјетити ТВ Пинк и њеног директора Жељка Митровић", где се очекује, како је најављено, гостовање предсједника Александра Вучића.

Лидер Двери је обраћајући се са камиона испред полицијске станице рекао да су из те станице сви ухапшени премјештени у, како тврди, судове, гдје им се, каже, изричу казне од 48 часова до 30 дана притвора.

Обрадовић је упад на РТС окарактерисао као доказ да РТС припада свим грађанима, назвао га "храбрим потезом" и честитао, како је рекао, младим људима, који су ухапшени, на храбрости.

Дио грађана се у једном моменту приближио самом улазу у полицијску станицу, а неки од њих су лименкама и пластичним флашицама гађали полицију, јавио је раније извјештач Тањуга са лица мјеста.

Раније су у полицијску станицу ушли родитељи ухапшеног Миодрага Симовића и Николе Драгосављевића.

Прије доласка испред Полицијске станице у Булевару деспота Стефана, демостранти су одржали протесте испред зграде Предсједништва, док је предсједник Вучић држао конференцију за медије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана