Пронађен ранац са документима једног од тројице младића несталих у Дунаву

Г.С.
Foto: Blic.rs

БЕОГРАД - Ранац са документима једног од младића несталих прије двије ноћи код Панчевачког моста пронађен је данас у Дунаву, сазнаје Блиц.

Како се сазнаје, ранац са личним документима пронађен је током опсежне потраге за тројицом младића Милошем Марковићем (37), Ненадом Тривковићем (35) и Миланом Николићем (36).

У потрагу за несталим младићима укључили су се пријатељи, познаници, али и људи добре воље који желе да помогну да се што прије пронађу.

Породице несталих још једном апелују за помоћ и моле људе добре воље који имају чамце, кајаке, дронове, али и оне који би се у потрагу укључили пјешке због неприступачне лијеве обале Дунава на потезу од Панчева до Борче да се јаве на број 063/720 12 02.

Раније данас, Софија, супруга несталог Милоша изјавила је за Блиц да породице мисле да је непливач имао прслук, али да се можда успаничио.

– Они нису одмах кренули да пливају за овим другаром, вјероватно зато што нису хтјели да оставе непливача ту, јер он можда није хтио да се одвоји од чамца и даље се губи сваки траг – каже супруга несталог Милоша.

Подсјетимо, Мане К. (37) једини је успио да исплива на обалу након што се у суботу на Дунаву преврнуо чамац усљед јаке кошаве и таласа.

Он је према ријечима очевидаца, био изгребан и блатњав када се докопао оближњег шибља и затражио помоћ.

– Испливао је и изашао и ријеке у висини Крњаче на лијевој обали Дунава. Тумарао је кроз шибље преко насипа, видио свјетлост кућа, дошао до првих кућа, изгребан, блатњав и пријавио несрећу – каже очевидац.

Испливали Мане К. качио је и раније слике са ријеке и пецаљке па се претпоставља и да је био пецарош, те и да је можда тиме био искуснији на води, пише Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана