Преминула мајка Небојше Глоговца

Agencije
Преминула мајка Небојше Глоговца

Милена Глоговац, мајка глумца Небојше Глоговца који је преминуо прошлог фебруара, умрла је прије четири дана, у петак, у својој 74. години.

Милена није могла да прежали смрт свог сина, угасила се недуго након његовог одласка на вјечни починак.

"Обавештавамо родбину, пријатеље и поштоваоце да је уснула у Господу наша драга Милена Глоговац, рођ. Самарџија. Опело и сахрана драге нам покојнице служиће се у Храму светог великомученика Георгија на Старом православном гробљу у Панчеву, у понедељак, 11. новембра 2019. године у 14 часова. Ожалошћени: супруг прота Милован, ћерка Бојана и зет Вуле, снаја Милица, унучад Гаврило, Милош, Сунчица и Лука, јетрва Љуба са породицом, браћа Момир и Радивоје, снаје Анђелка, Душанка, Љубинка и Нада, заове Милка и Љиља са породицама и остала многобројан родбина и пријатељи", наводи се у читуљи коју је њена породица објавила у дневним новинама.

На још једној читуљи била је наведена само њена ћерка. Кратко пише: "Мама, најдража моја. Твоја Бојана."

Подсјетимо, Небојша Глоговац преминуо је на Институту за онкологију и радиологију у Београду у фебруару 2018. године, након тешке болести. Познаници породице кажу да се његова мама од бола за сином убрзо разбољела и полако почела да вене. Умрла је, кажу, од туге за њим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана