Ово је трудница коју је звјерски убио муж у Приштини: Сестра открила кроз какав пакао је пролазила

Objektiv
Foto: Printscreen

Трудница Химиде Магаши (35) која је брутално убијена испред гинеколошке клинике у Приштини биће сахрањена сутра у Липљану.

За језиво убиство жене, која је била у деветом мјесецу трудноће, осумњичен је њен муж Сокол Халили (31) који је синоћ око 18 сати испалио три хица у њу кад је изашла из гинеколошке клинике. Медији преносе да јој је први метак испалио са леђа док је друга два испалио док је лежала.

Халими је након убиства побјегао и полиција и даље трага за њим. Полиција сумња да је одмах побјегао са КиМ и да све указује да је убиство дуго планирао.

Сокол и Хамиде били су у браку само четири мјесеца након чега су се због несугласица раздвојили. Тридесетпетогодишња Химиде живела је у кући својих родитеља у Липљању. Јуче је отишла на клинику у Приштину на контролу пред порођај који је био очекиван сљедеће недеље.

Магаши је иначе добио забрану приласка јер је супрузи 10. августа претио у кући њених родитеља. Испоставило се да је осумњичени осуђен и новчано кажњен од суда у Урошевцу због ношења оружја без дозволе.

Сестра Хамиде Магаши, коју је бивши муж убио у дворишту гинекологије клинике у Приштини, наводи да је Химиде трпила породично насиље.

– Сваки пут кад смо је звали рекла је да не може да говори – рекла је сестра Хамиде и додала да је несрећна трудница била у пратњи свекрве чак и када је хтјела да оде код сестара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана