Отац "дјетета из каде" заробио дјевојку Ивану у стану у Борчи: Побјегла пет дана послије његових батина

ГС
Отац "дјетета из каде" заробио дјевојку Ивану у стану у Борчи: Побјегла пет дана послије његових батина

Ивана Л. (47), која је била у емотивној вези са Урошем Пашајлићем (38) и која је ушла у станицу полиције на Палилули са видним повредама на лицу и пријавила га да ју је тукао и да држи дијете закључано у стану на Звездари у Миријеву, такође је била заточена, али у другом стану, у Борчи.

"Према њеним речима он ју је претукао 19. марта, а она је скупила снагу да побегне 5 дана касније и пријави га. Рекла је да није смела да изађе из стана у Борчи јер га се плашила и да јој је главом поломио нос. Такође је навела да је сазнала да има ћерку коју држи закључану у стану на Звездари и која тамо сама живи, има 8 година и он је понекад обилази и доноси храну", рекао је саговорник из истраге овог случаја.

Иначе, Урош је ухапшен јуче у штек стану на Карабурми, а како смо сазнаје Телеграф, ту је дошао 25. марта, довезао се, према ријечима комшија аутом марке "пежо".

"Приметили смо тај ауто 25. марта, сви знамо чија су која кола, а ова су била нова у улици и све време ту паркирана. У том стану где је ухапшен Урош један мушкарац живи сам, стално му долази друштво. Нико није обраћао пажњу, сад смо сви повезали због тих кола. Полиција је дошла, покуцала на врата, ушла су унутра, колико смо видели Урош је мирно изашао са њима", рекао је комшија.

У међувремену, током истраге овог случаја са Звездаре, појавили су се нови стравични детаљи.

"Девојчица (8) је живела сама у том стану, он је понекад долазио и обилазио. Живела је у купатилу, закључана. Кључ је био са спољне стране браве. Када је откључано, она је нађена у кади, обучена. Није имала видљиве повреде, али је била у катастрофалном стању. Цео стан је био пун смећа", рекао је саговорник из истраге овог случаја.

Од тренутка када је нађено дијете, за Урошем је била расписана потјерница, а ухапшен је јуче.

"Потрага за њим је била расписана 24. марта, ухапшен је 4 дана касније на Карабурми помоћу базних станица мобилног телефона", рекао нам је саговорник из истраге овог случаја.

Као што је већ раније тужилаштво саопштило, Пашајлић се сумњичи да је извршио кривична дјела насиље у породици, противправно лишење слободе на штету невенчане супруге, као и кривична дјела запуштање и злостављање малољетног лица и кршење породичних обавеза у односу на дијете.

У року од 48 часова осумњичени ће изнијети одбрану пред тужиоцем, након чега ће бити предузете све неопходне доказне радње у циљу утврђивања свих наведених кривичних дела која се осумњиченом стављају на терет. Након саслушања тужилаштво ће обавестити јавност о даљем току поступка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана