Објављен снимак надзорних камера у вријеме Данкиног (2) нестанка

Г.С.
Foto: Скриншот

БОР - Екипа портала Телеграф дошла је у посјед ексклузивног снимка са сигурносне камере комшијске куће у близини које је нестала Данка Илић (2), а на којем се види аутомобил који журно пролази.

Дјевојчица је нестала јуче око 13.45 сати, док је аутомобил примијећен на снимку у 13.47.

Кућа испред које је снимљен аутомобил налази се само стотинак метара од њихове породичне куће, испред које је нестала Данка.

Како јавља новинар Телеграфа са лица мјеста, аутомобил се креће у смјеру од породичне куће Илића.

Подсјетимо, Данка је нестала у вријеме када је снимак настао, а према ријечима њене мајке, траг се дјевојчици  изгубио у моменту када је она другом дјетету давала воду.

За Данком се трага од јуче поподне, а на терену се налази више од 350 људи, укључујући жандармерију и полицију, ватрогасце и ГСС.

Јурић открио зашто нисмо одмах добили СМС због несталог дјетета

У Србији је први пут активиран систем Амбер алерт под називом “Пронађи ме”, а информације о девојчици Данки биће послате СМС-ом свим грађанима Србије како би помогли и алармирали полицију у случају да имају информације у вези са несталом двогодишњом девојчицом.

Директор Центра за несталу и злостављану децу Игор Јурић изјавио је данас, поводом нестанка двогодишње девојчице Данке Илић у Бањском Пољу код Бора, да је, с обзиром на узраст дjетета полиција имала сумњу да је отмица у питању и да би се пуштањем система “Пронађи ме” у јавност, у првом мементу нестанка девојчице, угрозио њен живот.

Снимак можете погледати овдје:

 

Ovo je snimak sa sigurnosne kamere u trenutku kada je nestala mala Danka! pic.twitter.com/iU6ujmZcaS

— dedalaki (@dedalaki1) March 27, 2024

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана