Новинар Ал Џазире провоцирао Вука Јеремића (ВИДЕО)

ГС
Новинар Ал Џазире провоцирао Вука Јеремића (ВИДЕО)

ВАШИНГТОН - Дугогодишњи новинар и дописник Ал Џазире Балканс из Вашингтона Ивица Пуљић провоцирао је специјалног изасланика Србије Вука Јеремића.

Јеремић је са сарадницима излазио из хотела, а Пуљић је сједио у башти хотела и добацивао Јеремићу и његовим сарадницима.

Док се Јеремић поздрављао са домаћинима, Пуљић је све то коментарисао на непримјерен начин у лајв укључењу на друштвеној мрежи „Икс“.

На самом одласку са паркинг простора, један сарадник који је био у Јеремићевој пратњи подигао је три прста и тако поздравио Пуљића. Пуљић се насмијао а онда убрзо и прекинуо снимање да би касније објавио други снимак на којем показује средњи прст Јеремићу и његовим сарадницима.

"Не могу издржати. Шта буде да буде. Јеремићев одлазак из хотела сам пуштао уживо. Један његов бамбус ми из аута показао три прста. Ја сам се смијао, али ипак нисам издржао. Снимио тип поред мог стола. Није ишао уживо, али било је срца. Као да ја немам прстију“, навео је Пуљић у објави на друштвеној мрежи "Икс".

Осим тога, Пуљић је Јеремића пресретао и у хотелу, нападно покушавајући да разговара са њим.

https://t.co/7D11z4bdHw

— Ivo Puljic (@ipuljic57) April 16, 2024

Овакво понашање није примјерено никоме на јавним мјестима а овај чин има додатну тежину будући да се ради о новинару и његовом односу према актерима јавног живота.

Јеремић је у Вашингтону боравио како би предсједнику Генералне скупштине Уједињених нација предао писмо које је написао предсједник Србије Александар Вучић, преноси АТВ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана